Rafting – adrenalina, distractie si aventura pe ape repezi!

Din Green Camp pana la Hidroelectrica Nehoiasu, punctul de pornire in aventura unui program de RAFTING, faci cel mult 30 de minute.  Dar marele avantaj este ca poti pleca din Green Camp deja echipat, poti alege un costum care sa fie potrivit pentru tine si nu esti stresat cu locul unde mananci dupa sau locul de cazare. Tot ce ai nevoie pentru o super aventura la rafting este un costum de baie, un prosop si haine uscate cu care sa te schimbi dupa terminarea programului.

Lungime traseu
: 10 km.
Durata tura: 2-3 ore, in functie de debit.
Gradul de dificultate al turei de rafting este de nivel mediu, iar totul se desfasoara in deplina siguranta datorita ghizilor brevetati IRF (International Rafting Federation), Rescue 3 si British Canoe Union White Water Safety & Rescue.
Copiii pot participa la activitate incepand cu varsta de 7 ani, alaturi de parinti.

____
#SuperRafting pe râul Buzău
• Preț standard Rafting: 200 lei/persoană
• Preț special Rafting (pentru persoanele adulte cazate la Green Camp): 180 lei/persoană
• Preț special Rafting (pentru copiii sub 14 ani cazati alaturi de parinti la Green Camp): 160 lei/persoană

Relaxare si bucurie pentru toata familia: tura caiace pe Lacul Siriu

O plimbare cu caiacul pe Lacul Siriu este o activitate pentru intreaga familie, recreativa si relaxanta. Experienta anterioara nu este necesara si echipamentul include o vesta de salvare, astfel ca este 100% safe. Locul de pornire este la aproximativ 40 de minute de Green Camp.
Aceasta experienta outdoor este o oportunitate excelenta sa admiri si viaductul ce strapunge Stânca Teherău si da impresia unui pod suspendat, in timp ce vaslesti relaxat pe luciul Lacului Siriu.

Lungime traseu: 2-4 km.
Durata tura: 1-2 ore, in functie de intregul grup.
Gradul de dificultate al programului de caiac este minim, ideal inclusiv pentru incepatori si pentru cei care incearca activitatea pentru prima data. Totul se desfasoara in deplina siguranta datorita ghizilor brevetati atat IRF (International Rafting Federation), cat si Rescue 3 si British Canoe Union White Water Safety & Rescue.
Copiii pot participa la plimbarea cu caiacul incepand cu varsta de 4 ani, alaturi de parinti.
______
Preturi activitate Program Caiace pe lacul Siriu:
• Preț standard Tură de Caiace: 190 lei/persoană
• Preț special Tură de Caiace (pentru persoanele cazate la Green Camp): 170 lei/persoană
• Preț special Tură de Caiace (pentru copiii sub 14 ani cazati alaturi de parinti la Green Camp): 150 lei/persoană

Sunny Way: singura Via Ferrata care se termina cu o coborare pe Tiroliana

La final de 2020, pe peretele de stanca de la marginea terenului unde se afla Green Camp Adventure Glamping  am amenajat  un traseu de via ferrata și o tiroliana de sus, sus de tot pana jos pe terenul
unde se afla glampingul. Este probabil singurul traseu de via ferrata cu circuit inchis care ofera intoarcere pe o tiroliana tocmai de sus de tot.

La ce sa te astepti? Adrenalina, un val de emotii de tot felul, o priveliste spectaculoasa si o experienta inedita! Si chiar daca esti tot timpul asigurat, via ferrata te va aduce 100% prezent in momentul actual si iti va solicita toate simturile!

Inaltime Via ferrata: aproximativ 70 m pe verticala (echivalentul unui bloc de 18 etaje).
Distanta Tiroliana: aproximativ 200 m.
Durata parcurgere: 1-2 ore, in functie de intregul grup.
Gradul de dificultate este de B spre C, in conditiile in care evaluarea incepe de la A pana la E, iar A este cea mai usoara via ferrata.
Copiii pot participa la activitate incepand cu varsta de 7 ani, pe un traseu de via ferrata si tiroliana special amenajate pentru ei, nu pe cel destinat adultilor.

Optiuni Drumetii in zona Green Camp, Nehoiu, judetul Buzau

Cascada Casoca (in imagine), Lacul Negru, vf. Ivanetu in Masivul Ivanetu, vf. Penteleu, Bolovanul Mortatului, Cascada Pruncea si chiar si Focul Viu – iata doar cateva dintre drumetiile pe care le poti face din Green Camp Adventure Glamping.  Traseele sunt alese in functie de numarul de participanti, de varsta si de rezistenta lor. Un lucru este sigur: Green Camp Adventure Glamping este probabil glampingul din Romania care iti ofera cea mai variata gama de activitati outdoor pe care le poti face in imprejurimi. Judetul Buzau este extrem de ofertant in aceasta privinta si suntem privilegiati sa avem asa o locatie in mijlocul naturii.

Distanta Trasee: intre 4 si 24 km, in functie de traseul ales.
Durata parcurgere: de la 2-3 ore cel mai usor traseu, ana la 6-8 ore, in functie de drumetia aleasa si grup.
Gradul de dificultate de la un simplu mers pe drum forestir pana la urcari abrupte si diferente de nivel care iti vor solicita toti muschii. Depinde doar de tine ce alegi!
Copiii pot participa la drumetii incepand cu varsta de 5 ani, doar pe trasee adaptate varstei.